Lilian Riddle: FRONTLINE / AIR PATIKE

FRONTLINE

-reklama je prikazana kao animacija-

U spavaćoj sobi iz bračnog kreveta televiziju gledaju žena i porodični žuti mačak. Scena je harmonična.

Kamera zumira leđa mačka i vidimo animiranu buvu istaknutih zuba, koja uštinuvši mačka, s njegovih leđa preskače na ženinu ruku. Buva uštine i ženu i scena prestaje da bude harmonična.

Mačak, okrenuvši se ka ženi, nakostreši dlaku i iskezi zube, a ona skoči ka njemu. Nastaje „tuča“ u oblaku prašine, koja završava tako što žena „izleti“ kroz prozor (koji je pored kreveta), a mačak ostane da leži na njemu češući se.

Scena se premešta na ulazna vrata male porodične kuće, a akter je muškarac koji s kesom u ruci (na kojoj piše FRONTLINE) prilazi kući i zatiče svoju ženu pred vratima:

Žena: Imamo BUVE!

Muškarac: Imamo FRONTLINE! (Iz kese koju je doneo vadi sprej sa natpisom frontline)

Potom pratimo muškarca i ženu koji ulaze u kuću i nalaze mačka koji sa kreveta i dalje gleda televizor. Prilaze mu i špricaju ga sprejem, nakon čega gomila buva iskače iz dlake mačka i beže kroz prozor.

Muškarac: FRONTLINE Spray je antiparazitik sa brzim delovanjem. Dostupan je u svim veterinarskim apotekama u bočicama od 100 i 250ml. Za više informacija posetite naš sajt rs.frontline.com

__________________________________________

AIR PATIKE

Spadate u onu grupu ljudi koja, kada god počne da se sprema, na kraju uvek završi kasneći? Duge šetnje ili vožnje do posla vam oduzimaju mnogo vremena u koje biste uklopili još nekoliko obaveza? Imamo rešenje za vas! Potpuno novi model patika je preplavio tržište i u veoma kratkom vremenu postao omiljen među starima i mladima! Predstavljamo vam AIR PATIKE koje će rešiti sve vaše probleme. Za razliku od standardnih patika, AIR PATIKE su dizajnirane tako da /nose/ onoga ko ih nosi. Da, dobro ste čuli! Na tržištu su LETEĆE PATIKE koje dostižu brzinu od čak 20km po času sa maximalnom visinom od 300m. Pomoću njih ćete uspešno izbeći gužve u saobraćaju i  naći se na bilo kom mestu za veoma kratko vreme. Naručite svoj model AIR LETEĆIH PATIKA odmah pozivom na broj i birajte drugi par u 50% cene. Od sada možete da zaboravite na kašnjenje!

 

Published by

3 thoughts on “Lilian Riddle: FRONTLINE / AIR PATIKE

  1. Обе приче су ми веома занимљиве и симпатичне. Лако се може замислити тај „меч“ између жене и мачка 😁
    Рекламе су добро конципиране и подсећају ме на оне Top shop рекламе, поготово ова друга са „летећим патикама“. Било би супер кул, а и исплативо, поготово за људе који стално негде касне.
    Све похвале! 🙂

  2. Obe reklame su simpatične, možda su malo staromodnije u odnosu na današnje reklamne spotove, jer su u nekom smislu naivnije. Ali imaju neku svoju dopadljivost.

  3. Prva reklama koncipirana je kao animirani crtani film što je simpatično, zanimljivo je što sukob mačka i žena izrasta iz nesporazuma. Možda je motivski moglo biti povezanije otkud baš muškarcu sprej. Lepo osmišljeno.
    Slažem se sa Kišnim čovekom, druga rekla stvarno izaziva onaj napadni osećaj koji izazivaju Top shop reklame, ali je takođe efektna.

Comments are closed.