Palčica: CUBA LIBRE / TABLETE ZA ZABORAV

CUBA LIBRE

Momak i devojka provode još jedno dosadno veče u svom dnevnom boravku gledajući televiziju. Kreće da se prikazuje reklama o koktelu. Na ekranu su ulice Havane, šarene i veselih boja, sa muzikom koja se čuje na svakom ćošku. Slika zatim vodi do plaže noću, na kojoj mladi igraju zavodljive latino plesove i zatim nazdravljaju koktelom nakon čega završavaju ljubeći se senzualno uz more.

Momak po završetku reklame naglo ustaje i trči do prodavnice po isti taj koktel. Prilazi devojci sa koktelom u ruci, pušta latino muziku i pita je: “ Jeste li za ples?”.

_____________________________________________

tablete za zaborav

Ženski nežan glas se čuje u pozadini dok se na ekranu prikazuje klasje na suncu dok ga vetar lagano pomera.

– Da li ste i Vi imali jednu lošu godinu? Imate li košmare češće nego lepe snove?

Nije Vam se desilo ništa lepo ili Vam se desilo previše toga ružnog…? Tablete za zaborav su pravo rešenje za Vas.

Izbrišite proteklu godinu i nastavite da živite u nekom lepšem vremenu i u nekom lepšem raspoloženju. Probudićete se kao ponovo rodjeni i sve će biti u savršenom skladu, svega ćete se sećati kao samo jednog ružnog i kratkog sna, a i njega ćete ubrzo zaboraviti.

Na ekranu se prikazuje plavokosa devojka sa kovrdžavom kosom koja se budi dok joj sunce obasjava kosu i lice. Cela soba je okupana zlatim bojama. Ustaje i izlazi na ulicu bez maske.

Published by

2 thoughts on “Palčica: CUBA LIBRE / TABLETE ZA ZABORAV

  1. Свиђају ми се описи које аутор користи, лако се стапају у целокупну слику. Друга прича је креативнија, барем по мени и такође, генијално би било да постоје „таблете за заборав“. Похвале за аутора! 🙂

  2. Prva reklama ima dobar zamisao. Autor je lepo krenuo, ali mi se čini da je nekako cela priča zbrzana na samom kraju. Uopšte koncept mi se dopada, možda je poslednja scena mogla biti drugačije osmišljena. Što se tiče druge reklame, mislim da joj posebni efekat daje poslednja rečenica: „Ustaje i izlazi na ulicu bez maske“. Koja je verovatno opisala želju svih nas, iako ne verujemo da će se to uskoro dogoditi. Ali svakako bi nam te tablete mnogo koristile u ovom trenutku.

Comments are closed.