Suncokret: FANTA ŠOKATA / KAMERA ZA SNIMANJE SNOVA

FANTA ŠOKATA

U kadru prolaze momak I djevojka koji kreću na žurku. Ljetnje je doba I šetaju kroz grad, djelimično je gužva. Sređeni su jer idu na žurku. U rukama nose po flašicu fante šokate koja je u plavoj flašici I koja se uklopila u njihov stajling. Djevojka nosi bijelu haljinu I sandale, a momak nosi bijelu majicu, teksas bermude I plavi kačket. Dolaze u kuću u kojoj se održava žurka, gdje je glasna muzika I svi već plašu, a u poslednjem kadru snima se frižider koji je pun flaša fante šokate. Momak grli djevojku.
Od početka do kraja reklame ide muzika uz koju ide ovaj tekst, narator ga izgovara u pozadini, pomalo repujući :

Kuda možeš otići,
Sve to treba postići,
Danju hladi vazduh vruć,
Noću na žurku s nama će uć’!
Podići će atmosferu,
Poguraće I novu aferu!
Pomaže joj I hladnoća,
Ovog puta od egzotičnog voća.
Unapredili smo običnu Fantu,
Probajte našu Šokatuuu!

___________________________________________________

Kamera SNIMAČ SNOVA zvana SAN

U prvom kadru vidimo djevojku u sobi koja spava. Napolju je noć. Odjednom djevojka počinje da ispušta neke zvukove, tačnije da brblja, ali I dalje zatvorenih očiju.
* Tada narator u pozadini kaže sledeće : ,,Imate problema sa snom ili ste možda sanjali neki lijep san koji bi voljeli opet da pogledate? Sada je to moguće uz kameru SAN.’’

U drugom kadru, već je svanulo, djevojka ustaje iz kreveta, u pidžami je I odlazi do stočića koji je preko puta nje I uzima stvarčicu veličine dlana koja je u obliku mladog mijeseca I pritiska dugme na vrhu kojim se otvara hologram na kom piše Play I njime se pokreće vizuelni I zvučni snimak koji prikazuje san koji je djevojka sanjala.
*Nakon kratkog vizuelnog snimka na hologramu na kom vidimo da je djevojka sanjala da je pala ispit I zato brbljala u snu, narator nastavlja : ,,Ako naručite odmah, dobijate I karticu koja će vam omogućiti da saznate značenje svojih snova. Sve što treba da uradite je da pozovete 666-777 I da poručite svoj SAN, u svakom smislu!’’

Poslednji kadar prikazuje djevojku koja gasi svoju kameru prije izlaska iz sobe I nasmijana saznaje  uz pomoć kartice koja tumači snove, da njen san zapravo znači da će položiti ispit.
 Tada se iz kamere pojavljuje hologram na kom su napisani pomenuti broj uz rečenicu : ,,Uživajte sanjajući, mi pazimo na vas. Što prije naručite svoj model! ‘’

Published by

One thought on “Suncokret: FANTA ŠOKATA / KAMERA ZA SNIMANJE SNOVA

  1. Obe reklame su zaista dobro osmišljene. Mnogo više mi se dopala druga reklama, jer bi stvarno bilo sjajno da takva stvar postoji. Autor je lepo opisao ceo tok reklame, tako da sam svaku scenu mogla i da zamislim dok sam čitala. Mislim da bi prva reklama mogla biti malo više scenski obrađena. Možda bih dodala scenu u kojoj svi zajedno probaju fantu iz flašice ili nešto tome slično. Momenat sa pesmom u pozadini je sasvim okej.

Comments are closed.